Το χρωματολόγιο του Corian® δημιουργήθηκε κατόπιν δημιουργικής συνεργασίας με σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες του κλάδου των κατασκευών, με στόχο να προσφέρει την μεγαλύτερη και πιο ευέλικτη ποικιλία χρωμάτων διαθέσιμων σε σύγχρονες επιφάνειες. Εξερευνήστε όλα τα χρώματα του Corian® παρακάτω. Είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε τα χρώματα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Corian® Resilience Technology

Η Corian® Design έχει αναπτύξει μια νέα κατασκευαστική διαδικασία και τεχνογνωσία που ονομάζεται Resilience Technology ™, επιτρέποντας την παραγωγή των επιφανειών Corian® Solid Surface με εξαιρετική αντοχή, ευκολότερη και γρηγορότερη αφαίρεση λεκέδων και λιγότερες απαιτήσεις συντήρησης. Η κορυφαία τεχνολογία μειώνει ακόμη περισσότερο την ευαισθησία του υλικού σε γρατζουνιές, ζέστη και κρούσεις.

Οι επιφάνειες Corian® Solid Surface της σειράς Resilience ™ Technology, επιτρέπουν επίσης πιο γρήγορη και πιο εύκολη ανανέωση, ενώ διατηρούν την αρχική τους ομορφιά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και συντηρούνται πιο εύκολα.

Ακόμη, έχουν όλα τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες των βασικών υλικών Corian® – όπως η ευελιξία σχεδιασμού, η εύκολη θερμοδιαμόρφωση, η μη πορώδης σύσταση και οι «αόρατες» ενώσεις – προσφέροντας στους αρχιτέκτονες, τους σχεδιαστές και τους κατασκευαστές ένα νέο και αξιόπιστο – υλικό εργασίας για την παραγωγή ανώτερων αποτελεσμάτων με μεγαλύτερη ευελιξία κατασκευής.

Σειρά χρωμάτων Corian® με Resilience Technology

Corian® Deep Color Technology

Τα χρώματα Corian® με τεχνολογία Deep Color αναπτύχθηκαν για να επιτύχουν ανώτερο επίπεδο εφαρμογής των επιφανειών σε σκούρα χρώματα. Με βάση τις αποκλειστικές καινοτομίες που βασίζονται στην επιστήμη, η συγκεκριμένη τεχνολογία προσφέρει:

  • Βαθύτερο και πλουσιότερο χρώμα.
  • Συμπαγής και ομοιόμορφη κατανομή του χρώματος κατά μήκος και βάθος ολόκληρης της επιφάνειας
  • Μειωμένη ευαισθησία κατά την κρούση, αύξηση θερμότητας ή κατά τη διάρκεια της θερμοδιαμόρφωσης
  • Μειωμένο χρόνο λείανσης για να επιτευχθεί το επιθυμητό φινίρισμα

Αυτές οι βελτιώσεις ανοίγουν νέες ευκαιρίες εκμετάλλευσης της ευελιξίας κατασκευής, σχεδιασμού και λειτουργικότητας του Corian® για εσωτερικούς χώρους.

Σειρά χρωμάτων Corian® με Deep Color Technology

Δεν βρήκατε το χρώμα που σας ενδιαφέρει ή αναζητάτε περισσότερες λεπτομέρειες;
Επισκεφθείτε το επίσημο χρωματολόγιο Corian®.