[ ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ]

Ceramics

Χαρακτηριστικά

Οι κεραμικές επιφάνειες έχουν πολυτελή όψη και υφή. Επιδεικνύουν υψηλή αντοχή στην κρούση,τη μηχανική καταπόνηση κι το βάρος. Αποτελούνται από ελαφριά αντιμικροβιακά μη πορώδη υλικά. Παρουσιάζουν αντοχή στη θερμότητα και τις εκδορές και είναι κακός αγωγός του ηλεκτρισμού.

Σύσταση υλικού

Οι κεραμικές επιφάνειες αποτελούνται από το συνδυασμό αργίλου και χαλαζία με πούδρα φυσικού γυαλιού σε γυαλιστερό, ματ ή σατινέ φινίρισμα.

Χρήσεις

Χρησιμοποιούνται σε κουζίνες, μπάνια επενδύσεις τοίχων, και σε επιφάνειες επίπλων.

Εγγύηση

Τα υλικά μας συνοδεύονται από 10ετή εγγύηση.

ΜΗ ΠΟΡΩΔΕΣ
 

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ
 

ΑΝΤΙ-
ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΟ

Level

Δείτε τα χρωματολόγια τηςLevel.

Ascale

Δείτε τα χρωματολόγια της Ascale

[ ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ]

Φροντίδα & Συντήρηση

Οι κεραμικές επιφάνειες είναι εύκολο να συντηρηθούν. Για αποτελεσματική φροντίδα, συνιστούμε τα εξής:

  1. Μην αφήνετε βρωμιά στην επιφάνεια για πολύ καιρό.
  2. Πλύνετε τακτικά τις επιφάνειες με ουδέτερα ή απολιπαντικά καθαριστικά αραιωμένα σε ζεστό νερό ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης τους.
  3. Ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

Απαιτούνται έκτακτες διαδικασίες καθαρισμού εάν η επιφάνεια λερωθεί λόγω ατυχήματος με συγκεκριμένες ουσίες που προκαλούν έντονη αντίδραση εξαιτίας της σύστασής τους . Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητα επαγγελματικά, αλκαλικά καθαριστικά ειδικά σχεδιασμένα για τον τύπο της ουσίας που ήρθε σε επαφή με το υλικό. 

ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ, ΣΥΝΙΣΤΑΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

  1. Πλύνετε με νερό για να αφαιρέσετε επιφανειακούς λεκέδες.
  2. Εφαρμόστε στην επιφάνεια το αλκαλικό προϊόν αραιωμένο σε νερό περίπου 3%. Η παραπάνω περιεκτικότητα μπορεί να αυξηθεί σταδιακά για να αντιμετωπίσει δύσκολες περιπτώσεις όπου πρέπει να αφαιρεθούν ασυνήθιστα σκληροί λεκέδες.
  3. Περιμένετε 7 – 10 λεπτά. Για τους επίμονους λεκέδες, το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας ένα σαπούνι ξηρής σκόνης, βάζοντας το πάνω από το καθαριστικό διάλυμα, στο τέλος του χρόνου αναμονής.
  4. Ξεβγάλτε με έντονες κυκλικές κινήσεις. Χρησιμοποιείτε κατάλληλα εργαλεία καθαρισμού ή κατάλληλες συσκευές καθαρισμού(π.χ. συνιστάται η χρήση καθαριστικών δαπέδων με βελούδινες επιφάνειες και να μην χρησιμοποιείτε μαύρες βούρτσες που αφήνουν υπόλειμμα χρώματος). Προσέξτε να καθαρίσετε ολόκληρη την επιφάνεια όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφα.
  5. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό, ζεστό αν είναι δυνατόν. Συνεχίστε μέχρι να αφαιρεθούν όλα τα υπολείμματα.